Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Starters Uitzendbureau

Specialist in de werving en selectie van young professionals?

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Voor alle administratieve klussen. Van secretarieel tot aan front office medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Junior Accountmanagers - parttime
-Fulltime (starter-functie)-Fulltime (doorgroei-functie)-
-Amsterdam-Haarlem-Almere-

Bedrijf
XL Studenten Uitzendbureau Amsterdam

Bedrijfsprofiel
XL Studenten Uitzendbureau is voor versterking op het hoofdkantoor op zoek naar: Junior Accountmanagers - parttime Bij XL werken jonge en ambitieuze mensen. We zijn een informele organisatie en bestaan inmiddels alweer ruim 15 jaar. We zijn een interessante werkgever: wij zijn groter dan we al doen vermoeden en hebben zussen als Studentalent, 65plus. Melon Media en LINQ.

Vacature Informatie
De Junior Accountmanager is een zeer populaire functie voor starters met commerciŽle ambities! In deze rol werk je toe naar een volwaardige Accountmanager functie waarbij je verantwoordelijk wordt voor het gehele sales proces. Van de acquisitie van nieuwe klanten tot aan het relatiebeheer van lopende opdrachten. Jouw ontwikkeling staat dus geheel centraal! Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. In verband met aanhoudende groei hebben wij momenteel 2 posities open staan. Later starten is mogelijk in overleg. Onze ideale kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in een outbound functie (dit kan B2B of B2C zijn geweest). Mede door de veranderingen in de wet zijn er veel openstaande kansen voor uitzendbureaus. Als junior accountmanager weet jij (door middel van training) hier perfect op in te spelen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carriŤre? Reageer direct!

Werkzaamheden
- Het telefonisch benaderen van prospects via telefonische acquisitie; - Het bezoeken van de prospects (presentaties tot 2de, 3de gesprekken etc); - Het verzamelen van leads; - Het schrijven van offertes / plan van aanpak / SLA tot het sluiten van het contract; - Het overdragen van binnengehaalde opdrachten; - Het onderhouden van het contact bij binnengehaalde opdrachten; - Realiseren up- en cross-selling.

Functie eisen
Wij zoeken commerciŽle kandidaten die de telefoon durven te grijpen en gedreven worden door commercieel succes. De gewenste kandidaat voldoet minimaal aan onderstaande eisen: - Een afgerond mbo opleiding; - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift; - Woonachtig in regio Amsterdam; - Minimaal 1 jaar outbound callcenter ervaring; - Commercieel en communicatief zeer vaardig; - Flexibel (bij enorme drukte willen ondersteunen op de vestiging); - Representatief; - Ambitieus.

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Minimale Vooropleiding:
Studierichting:
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie


Overige Informatie
Sector: Communicatie - PR - Voorlichting
Callcenter - Customer Service
Commercieel - Verkoop - Sales
Inkoop - Verkoop
Regio: Amsterdam
Haarlem
Almere
Dienstverband: Fulltime (starter-functie)
Fulltime (doorgroei-functie)

[Solliciteren op deze baan? Schrijf je in op studentenvacature ...]
[Al ingeschreven op studentenvacature? Reageer hier...]
[Klik hier om terug te gaan naar de Vacaturelijst ...]