Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Starters Uitzendbureau

Specialist in de werving en selectie van young professionals?

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Voor alle administratieve klussen. Van secretarieel tot aan front office medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan

FinanciŽle dienstverlening - Trainee - Centraal Nederland
-Fulltime (starter-functie)-Fulltime (doorgroei-functie)-
-Amsterdam-Leiden-Rotterdam-Utrecht-Almere-

Bedrijf
XL Career Company Amsterdam

Bedrijfsprofiel
XL Career Company is voor haar opdrachtgevers op zoek naar: FinanciŽle dienstverlening trainees - Centraal Nederland Bij onze opdrachtgever sta jij centraal. Er is naast het opdoen van vak kennis veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Er wordt gekeken naar waar jij goed in bent en waar jouw krachten liggen. Op deze manier haal jij tijdens de traineeship het beste uit jezelf naar boven halen.

Vacature Informatie
Net afgestudeerd en nu klaar voor het echte werk? Wil jij op projectbasis aan de slag bij de grote spelers in de financiŽle dienstverlening? Dan is deze traineeship mogelijk jouw start in de arbeidsmarkt. Jij start in een groep met andere enthousiaste trainees aan de inwerkperiode van twee weken. Tijdens de inwerkperiode behaal jij direct twee WFT diploma's en is er vol op aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert bepaalde gesprekstechnieken en jezelf beter te presenteren. Dit blijft een aandachtspunt tijdens de gehele traineeship. Het is de bedoeling dat jij het beste uit jezelf naar boven haalt. Na de inwerkperiode ga jij op projectbasis aan de slag. Dit is bij gerenommeerde organisaties in de financiŽle dienstverlening. Het werk wat jij uitvoert is afhankelijk van het project en dit wordt bij jouw profiel gematcht. Vanaf het moment dat jij start op een project ontvang jij salaris en heb jij een jaarcontract binnen. De periode hiervoor kun je zien als een investering in jezelf. Deze periode is maximaal 6 weken. Na het jaarcontract is er kans op verlening voor onbepaalde tijd. Het startsalaris is EUR2.000 bruto per maand en je krijgt een lease-auto die je ook privť mag gebruiken. De opdrachten waarop jij gaat werken kunnen door heel Nederland zijn. Het is daarom handig als jij centraal woont, maar hoe centraal je ook woont, er wordt een reisbereidheid van 1,5 uur enkele reis van jou verwacht. Binnen de organisatie krijg jij eigen opleidingscoach. Samen heb je regelmatig contactmomenten over het verloop van jouw carriŤre. Deze traineeship start een aantal keer per jaar. Zit jij nog met een opzegtermijn dan is de startdatum in overleg.

Werkzaamheden
- Vraagbank voor klanten; - Uitzoekwerk voor klanten; - Backofficewerkzaamheden.

Functie eisen
- HBO of WO diploma; - Woonachtig in Centraal Nederland; - Affiniteit met de financiŽle dienstverlening; - Ambitieus om te leren en werken te combineren en zo het beste uit zichzelf te halen; - Enthousiast en gemotiveerd; - Communicatief zeer vaardig; - Analytisch inzicht en plezier in het uitzoeken van bijvoorbeeld polissen.

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Minimale Vooropleiding:
Studierichting:
Landbouw / Natuurlijke Omgeving / Natuurwetenschappen / Chemie
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Techniek / Technische Wetenschappen / Logistiek
Gezondheidszorg / Sport & Beweging
Onderwijs / Taal / Cultuur / Kunst
Informatica / Computerkunde / Grafische Vormgeving
Gedrag en Maatschappij
Juridisch / Rechten en Bestuurswetenschappen
Wiskunde / Econometrie
Horeca / Toerisme / Facilitair


Overige Informatie
Sector: Administratief
Consultancy
Financieel - Economisch
Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen
Regio: Amsterdam
Leiden
Rotterdam
Utrecht
Almere
Dienstverband: Fulltime (starter-functie)
Fulltime (doorgroei-functie)

[Solliciteren op deze baan? Schrijf je in op studentenvacature ...]
[Al ingeschreven op studentenvacature? Reageer hier...]
[Klik hier om terug te gaan naar de Vacaturelijst ...]